Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjanstårar


Svarthetsminnen
sveper långsamt
skuggor i ett hörn
När dåtidsbilder
river Nu
vrålar tyst min bön

Var bredvid mig
stärk min själ
när styrkan hotar rämna
Släppa mörkret
djuphetssorg
hjälp att våga lämna

Allt jag offrat
lämna inte
jag kämpar varje dag
Kraften finns
men krossas så lätt
mitt pris för att vara jag

En evig kamp när skräcksjäl dör
nya morgnar gryr
Håll min hand, för hjärtat darrar
när årens demoner flyr
Återfall till ångestliv
djup jag känt för väl
Hjälp mig orka se ett liv
kriga för min själ

För mörkret fångar
det känner mig
älskar sorgkramp som skär
Så håll fast mitt skratt
älska mitt ljus
för jag är äntligen på väg




Fri vers av Lindah
Läst 569 gånger
Publicerad 2005-06-01 14:15



Bookmark and Share


  aftermath
vilket fina slutrader tungt viktigt tema!
2006-04-04

  aftermath
det märks du är på väg!!
2005-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah