Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del pratar om Gud fast de beter sig som om just Gud är fjärran från deras liv...
kanske har de förväxlat makternas position?




Gud eller

 

Om man tror att Gud

finns kanske man själv har ett

kärleksfullt hjärta




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-17 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gud finns i oss alla...
Super!
2008-02-17

    Scribble
tror att jag har ett kärleksfullt hjärta, även utan Gud,
Kram till dig, Ulla
2008-02-17

  Åsa Gustavsson VIP
Så klart.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP