Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en alldeles grå dag med hård vind, snudd på storm, tog vädret sig i kragen och visade sin vackraste sida precis innan solen gick ner....


Hopp för morgondagen

 

Det stormar
vid havet
och vi
dansar
nästan
omkull

hunden och jag

Regnet hänger
i tunga skyar
utan att
komma
ner

men

strax före
solnedgången
färgades
himlen
helt
rosalila

och det blev
som
ett hopp
inför

m o r g o n d a g e n




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-17 18:01



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag tycker om rosalila skyar, havet och hoppet och jag tycker om din dikt.
2008-02-18

  Hildegun Relefors
Allt gammalt genomvädrat, nu tar vi nya tag nästa dag!
2008-02-17

  Yvonne
Härlig dikt trots storm. Jag fylls också av en lyckokänsla när kvällshimlen blir så där vackert rosalila. Hopp inför framtiden. Applåd!
2008-02-17

  papessa
hoppet är en trofast vän
2008-02-17

  Carola Zettergren
ÅH härligt poetat av dig!!!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP