Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sin förklaring

 

att allt har sina

förklaringar gör ingen

ansvarsbefriad




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-17 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förträfflig Senryu du skrivit vännen!!
Applåd!
2008-02-17

  Tina-sol VIP
Ansvarsbefriad. Tänk att ett ord kan rymma så mycket. Rymmer mycket hårt men klingar samtidigt vackert.
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP