Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se mig

se mig

se mig när jag går förbi i skolkorridoren
och i matkön

le
säg hej


le sådär underbart vackert

som bara du kan


se mig som förut

du gick fram och tog min hand
pratade med mig

såg mig




det gör så ont
när jag ser att du skrattar och ler
precis som du gjorde med mig en gång



hur kunde vi gå från oåtskiljbara

till
ingenting




Fri vers av carinjuborg
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-02-17 21:23



Bookmark and Share


    ögonblod
snyft. BRA
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

carinjuborg
carinjuborg