Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ju större kärlek, desto djupare sorg. Det är helt logiskt och följdriktigt....
Att gråta tar kraft, ensamhetslängtan gör ont.....men




Man dör inte

Min älskade

jag minns

så ofta
så mycket

Det gör så

 ont

men man
dör inte

av
det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 21:41



Bookmark and Share


    eva m h
Livsinsikt!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP