Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad?

Vad ska hända nu?
Ska jag tyna bort i dis?
Ska mitt liv förgås?




Fri vers av Jul_iia
Läst 601 gånger
Publicerad 2008-02-17 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia