Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten vill åter leka med mig

Just nu vill kroppen sova sin sköna sömn

men natten har väckt mina fingrar

Natten vill leka med mig och han vet

att saknad gör det svårt för mig att motstå

Ingenting annat än mörker och tystnad finns

men tankar i miljoner susar förbi

Är det natten som just denna stund är ensam

eller är det jag

och natten vill göra mig sällskap

Jag vet att saknad väcker mina tankar

och nattens stillhet gör det inte enklare

Det känns som ingen annan är vaken

att till och med stjärnorna sover

Jag vet att tystnaden just nu plågar

tankar om att åter somna ensam

gör att natten passar på att väcka mig

gång på gång

Jag låter mina fingrar få vagga mig

För jag vet att natten snart sover

när dagens ljus vaggar den till sömns

och då sover nog jag till slut




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 01:34



Bookmark and Share


  Mysterica
Oj oj, nu kan jag pusta ut .. denna fångade mig i ett nät.
Jag känner igen mina egna tankar så mycket!

Denna bokmärker jag...
2008-02-19

    Maria Malm
Finstämt om vaken natt.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP