Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peikko tuli prinsessan maailmaan...


ikivanha peikko tuli pikku prinsessan maailmaan

peloitti tyttösen pahasti

prinsessan avuksi tuli Lohikäärme suuri

ajoi peikon pois

prinsessa taas leikkii ja laulaa

Lohikäärme ja lapsi keinuvat Saturnukseen asti






Fri vers av Satusilmät
Läst 368 gånger
Publicerad 2008-02-18 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät