Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag återkommer till samtal i årskurs 6. Livskunskap är temat.....


Du kunde fått min sympati

 

varför sa du inte det då
undrade den som just
blivit tillkortakommen

vadå sa
undrade en arg yngling

ja att du egentligen
var ledsen för att
din mormor
nyss dött
fick han
till svar
från
flickan
han kastat ur
sig elakheter
till

men det har väl inte du med
att göra eller
blev svaret

flickan funderade en stund
sedan sa hon medan
hon tittade på
honom med
stadig
blick

men om du inte sagt så
taskiga saker till
mig
kunde du ha
fått min
sympati

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-18 18:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ungdomsvishet....kommer att tänka på den banala reklamen på Tv...\"Inte lätt att vara snäll när man har halsbränna\"
utan alla jämförelser i övrigt
2008-02-20

    eva m h
Klokt sagt!!!

Vi har mycket att lära både stora och små!
2008-02-18

  Åsa Gustavsson VIP
Man måste själv veta vad man behöver ibland. Och se till att man har en chans att få det.
Vilken levande berättelse!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP