Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilar och vårkänslor

om du vore här skulle jag vilja säga allt
allt det där du vet
fast du vet ju inte
så jag ska försöka förklara, om jag
vågar




Övriga genrer av ettjag
Läst 569 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-18 16:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visst ska Du våga.
Lycka till.
2008-03-29

  Maria T
Du skriver så fint.
Joo du vågar.
2008-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Aaaaww...!
Supergulligt!
2008-02-18

    eva m h
Lite blyg kanske....

Söt dikt!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag