Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
frittskrivandeuppgift fick början av en roman kommer inte ihåg vilken. \"”Du är en kvart försenad” ”har varit på dass” ”du har haft 20 minuters rast på sig för det” ”tror du att jag pissar på fritiden?”\"


tror du jag pissar på fritiden

”Du är en kvart försenad” sade den unga läraren. Detta var hennes första jobb sedan lärarhögskolan. Dessa fina ungdomar skulle hon utbilda, inspirera, förbereda på vuxenlivet.
”har varit på dass” svarade Micke. Han flöt in i klassrummet. Detta var hans territorium, hans värld. Han ägde. Den lilla fittan kunde inte bestämma över honom.
”du har haft 20 minuters rast på sig för det” hon försökte hålla rösten lugn. Hon hatade honom, var det ok att hata elever? Han hade det säkert svårt hemma, det var ju egentligen hennes uppgift att rädda honom. Från knark och apati och allt det där.
”tror du att jag pissar på fritiden?” svarade han. Han log. Där tyckte han att han hade fått till det. Score. Micke – samhället 1-0




Övriga genrer av meeeww
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 17:27



Bookmark and Share


  Christine Bylund
"från knark och apati och allt det där" :D
2009-03-02

  Christine Bylund
snygga poänger :)
snyggt flöde i texten. rappt.
2008-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Vi hade faktiskt en chef som tog tid på oss hur länge vi var på toaletten.
2008-02-18

    Twobo
En poäng till dej också!

Låter lite som en rolig historia, jag kommer att tänka på \"Dom säger jag skiter i allt, men det skiter jag i\"
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww