Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillvaron är alltid som bäst när man får uppleva ömsesidighet....vi behöver varandra, vi människor


Ömsesidighet

 

Så tag min hand så

tar jag din i min och

vi går tillsammans




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-18 18:06



Bookmark and Share


    Scribble
så känslofullt sagt, får jag använda dina
ord och skicka dem till en vän? Tack och kram/S
2008-02-18

  berxper
Så fint!
Ja, visst behöver vi varandra.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP