Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt slår det mig igen, att min älskade inte kommer tillbaks....


Kan inte förstå

 

men jag hörde ju
din bil
nyss

vad du dröjer

du träffade kanske
någon där i
backen

och
snart
ska jag
höra dina
fotsteg i trappan

men jag får fortsätta

l ä n g t a

tills

jag

slutar

andas

 

  

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 23:00



Bookmark and Share


  katt.inc
Nej, hur ska man kunna förstå, det tar så lång tid och gör så ont varje gång man inser vad som hänt. Väl beskrivet.
2008-02-20

  Michaela Dutius
Ja ljuden bor kvar inom oss sedan de älskade stegen tystnat...
mycket fint. Blir berord.
2008-02-20

    LadyFool
det måste göra så ont.. du är stark som skriver om det!
2008-02-19

    Melona
söta finaste gumman

förstår din längtan så mycket

och du har en sådan
självklarhet i
dina ord

värme, kärlek med sorg

och jag förstår att du längtar efter
alla
de där ljuden som
är han
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP