Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...fast jag har fått tillbaka mitt Poeter.se-hjärta. Tack \"SW\" för det!


Ett hjärta att ge bort

Jag kan inte ge nå\'n
mitt hjärta
för jag har redan
gett bort det

Just nu är jag hjärtlös
Nå\'t hjärta
har jag inte
fått tillbaka

Men det gör mig inte
hård och känslokall
ty det är så lätt
just nu
att såra och döda
mitt jag

Jag skulle vilja vara
någon annan
för de andra de har
sina hjärtan kvar
att ge bort
till någon idag,
14/2-08




Fri vers av Dionysius
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius