Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre ljus

Jag tänder tre ljus
ett för dig
ett för mig
ett för oss båda

Det tredje är så svårt
att få att brinna
och brinner ner rätt fort
slocknar...

Två ljus brinner
ett för dig
och ett för mig

Ännu ett slocknar
Är det ditt eller mitt?

Ett ensamt ljus
lyser i mörkret
flämtar men lever än

men när det dör
och natten tränger på
Vad händer då?

Vad händer då
med dig och mig?




Fri vers av Dionysius
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius