Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nonsens om sinnessjukdom.

dripp
dropp
ett jämn rytm mot trumhinna
ekande steg, fallande regn, skrikande barn
lednsa förfallna människor som inte kan göra av sin ilska någon annanstans än just här, i din famn
de river ut sina hjärtan, blottar sin smärta i evig tid
bara för att vi ska få reda på deras sanning.

vi låser in dem.
vi gömmer dem.
lång bortom gråa korridorer och sjukhusdofter, betongblommor och glaskråkor
så lurar de
och de väntar på oss
deras sanning går inte att fräta bort
ty de är inte sjuka
de är de som är friska
inte vi
vi, förtryckta kryp.
vi som gömmer oss bakom förnuft och fakta.
\"det tror jag först när jag ser det.\"

men det vi ser är blott hägringar, blommor bland andra blommor.

kanske de \"sinnessjuka\" bara är öppna för världen? kanske de har bevisen för guds existens?
kan vi bevisa att vi existerar?




Övriga genrer av Cirros
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cirros
Cirros