Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvecklingar



-NEJ MAMMA, jag sa inte njuter med vibratorstav
jag sa GJUTER med vibratorstav med vibratorbalk med

Om hon är krävande?
Ja hon kan va krävande..

Nej jag har balken till betongen
JA mamma, bara till betongen

Nej inte nån stav till henne
Vaddå om hon är stor
Va spelar de för roll, morsor ska inte fråga sånt

MORSOR SKA INTE FRÅGA SÅNT

Ja staven är stor säkert en halv meter
NEJ den passar inte henne
Vaddå mindre, skulle hon ha en mindre…

MEN den är ju, eller hon har ju ingen, men vafan
Hon har ingen stav, hon har ju mej
Vaddå kul inge kul, jag har väl stav nog
JAG HAR STAV NOG sa jag

Du ska inte ens tänka på sånt, angående din son
Jo hon är nöjd… JA HON ÄR NÖJD

Men staven hyrde jag bara
JAAAA jag hyrde den åt henne
Vaddå nej jag sa fel
JAG hyrde den åt betongen
BETONGEN mamma inte henne
Nu får du ge dej jag orkar inte mer

JAG ORKAR INTE MER
Vaddå köpa en egen stav åt henne
Hon har ju ingen, ska inte ha nån heller…
HON SKA INTE HA NÅN HELLER
DET får räcka med min…

Hur många WATT ”Skit i det du”
Jag sa SKIT I DE DU.

Ja den är svart, men nu får du ge dej
DU FÅR GE DEJ
Ja jag är i form
Ja betongen är också i form
DEN ÄR I FORM sa jag
Nej nej inte den

Jo den är i form med, bra tränad
Vaddå inte nöjd jag sa ju att jag är i form
JA BETONGEN ÄR I FORM MED

Nu är det kväll mamma lägg dej nu
LÄGG DEJ KÄRRING DET ÄR DAGS ATT SOVA
FATTAR DU

Nej jag skriker inte natti natti
NATTI NATTI sa jag




Övriga genrer av LassO
Läst 792 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-18 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha ha! :)
2011-07-20

    papillon
Detta är en text för scenen med potentiella möjligheter att bli en klassiker!! Applåder!!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO