Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän


Hurdan är den plats
till vilken du har flytt?
Du ville vara fri men
märkte aldrig bojorna

Har du börjat minnas
att du måste glömma
den dag då du kom på
vem du aldrig skulle bli?

När du öppnade dig för världen
blev du en främling inför den,
dina sanningar blev dess gåtor
och orden blev till stoft

När du går tillbaka,
se framåt i tystnad:
för imorgon kommer himlen
att skåda dina vingar

Du vet att jag talar till dig
trots att du inte hör rösten,
skådar mina tankeavtryck
i duken med tårarna






Fri vers av Ken Taurus
Läst 883 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-18 21:32



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mycket finstämt, vackert, detaljerat och ömsint. Tack att jag fick läsa! Andra versen är otroligt stark!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus