Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när min älskade är borta, finns det inget mer som kan berusa mig......




Berusad

Som din havsblå blick
berusade mig
kan inte ens
själva havet

Som din sammetsröst
gav mig värme
kan inte ens
solen

Som din styrka
skänkte mig
trygghet
kan inte ens
bergen

Som ditt lugn
tröstade
min oro
kan inte ens
himlen

Som du berusade
mig genom
din existens
kan


ingenting
i n g e n t i n g
i  n  g  e  n  t  i  n  g
i   n   g   e   n   t   i   n   g
i    n    g    e    n    t    i    n    g




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-18 22:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kanske den allra vackraste kärleksförklaring jag har läst.
Berörande och starkt poetisk
2008-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
En text, som i en tar
när man vet hur
det var, livet med
en far, åt håll, som
man inte vill...
Diktat med en
sorts tjusande
berusning!
2008-02-18

  Hildegun Relefors
Engagerande text som alltid och verkligen kraftigt slut! Som alltid tycker jag om dina ord och \"byggnaderna\" av dem!
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP