Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt ute på skären, vid samma hav där min älskade har sin grav.....


Vad ville hägern

 

Vinden hårdnade
jag vinglade
mer än

hunden

drog jackan tätt
omkring mig
och såg

himlens

snabba skyar
dra
förbi

plötsligt flyger
två fåglar upp
från viken

hägrar

äntligen äntligen äntligen

en av dem cirklade länge över mitt
huvud - försvann - och

å t e r k o m




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-18 22:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jag tror den kom med ett budskap om att det kommer en ny vår- även i våra liv.
Mycket fint skaldat
2008-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad ville hägern:
SEE YOU!SURE!
IT WAS HIM
YOU SAW!
Love in the air...
Den, som dikten
bär, så det är...
2008-02-18

  NågonAnnans
Mycket fint skrivet, känns som det var en hälsning från honom:)
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP