Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är du..


kärlekens hand

när jag ser solen som speglar ditt hår
så vackert att jag tappar andan
då känner jag att jag har kommit ända fram
kärleken har en vacker hand

när jag smakade det söta och varma
som du hade på dina läppar första gången
då var det själva livet som jag fann
kärleken har en vacker hand

för mig finns det inget så självklart
som att vilja vara hos dig för all tid
klarare än vågor som sköljer mot sandens strand
kärleken har en vacker hand

när jag går strax bakom dig och känner
hur självklart det är att älska dig
dian kramar som sätter mitt hjärta i brand
kärleken har en vacker hand

möten som ger och möten som förser
ögon som ler och ögon som ser
värmen som känns i din famn
kärleken har en vacker hand

dina iakttagelser, djur med namn
och bakom träden finns ett annat rike
din sång ibland för mig till ett vackert land
kärleken har en vacker hand

mitt liv som vänt och blivit så vackert
mina dagar som jag lever är din gåva
gör att jag tänker så här ibland
åhh kärleken ger med sin vackra hand




Fri vers av Peppe11
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 00:26



Bookmark and Share


  aol
vacker suverän poesi så innerligt berörande
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11