Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tänker tankar mest hela dagen

Så tar jag min elbas och slår an en ådra i ditt mellangärde




Övriga genrer av Seud P Myno
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-02-19 00:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mitt i prick beskrivning av en musikupplevelse
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno