Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten efter att jag sett de två hägrarna i bergen, känner jag att min älskade är hos mig. Det går inte att förklara... men han har budskap till mig om kärlek. Inte den vanliga kärleken mellan man och kvinna, nej något annat, något mer


Finner inte ord

orden

v a r ä r n i

jag finner
er inte

när jag vill
berätta om

hur han bara stod där
med sitt goda
leende och
havsblå
varma
ögon

och ville
berätta om
något

väldigt

angeläget

som

handlade

om stor

k ä r l e k




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-19 12:59



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Du hittade orden och förmedlar känslan!
2008-02-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Telepati heter det här
som förmedlar så där
kontakt mellan er två
vilken lycka då!
2008-02-19

  prinscess VIP
ja men vännen orden är ju här det är ju till pränt så här vackert som bara du kan
2008-02-19

  Hildegun Relefors
Tack för att du hittade orden, med dem kom känslan till mig!
2008-02-19

    Maria Malm
Visst fann du orden..för känslan..
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP