Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudviskningars förflutna


Om vi möttes nu
efter f e m år av demoner och skräcknattsrepris
Kvävda mörker över sargad själ

Skulle du skaka av skam
sådär som jag brukade göra?



[tvångssmekt hud viskar ständigt]




Fri vers av Lindah
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-06-01 23:51



Bookmark and Share


    crying_pawn
Ruggit! Det ligger något svart och lurar bakom orden. Sista raden är suverän.
2005-06-05

  Hans w-art Westlund VIP
här kan man ana hemskheter. bra.
2005-06-02

  stannar kvar
Den sista raden i sin lilla parentes var en av de mest berörande jag någonsin har läst. Den sliter mig i små bitar och säger så mycket, mycket mer än jag kan förklara.
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah