Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men var du någonsin närmare än en doft?

 

 

I natt gjorde du spår

i mjuk lerjord

öppen efter regnet

 

 När jorden sluter sig

kring doften

stannar du

i mina andetag

 

 

 

 




Fri vers av korpfjäder
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-19 23:10



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
så vackert målande. gillade verkligen den här, den får mig att smälta. bokmärker!
2008-02-20

  berxper
Du har en sån härlig känsla när du skriver...
\"stannar du i mina andetag\"...känslan när någon stannar kvar i det inre!
2008-02-19

  Carola Zettergren
AH så snyggt!!!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder