Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en kod, lista ut den vettja! Pillutta er som inte kan.


Många Ord Andas

Många Ord Andas
Kommer Även Livets Lyckliga Solmönster Tapetseras Rakt Över Mig ?

(Glädje Är Verkligen Lidandets Etik)




Fri vers av IQ
Läst 656 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 00:05



Bookmark and Share


    tapetklister
den var inte så svår att knäcka när orden börjar med versaler ;)

gillar meningen \"Kommer Även Livets Lyckliga Solmönster Tapetseras Rakt Över Mig\"
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ