Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gårdagen slutade inte bra....den tunga sorgen överföll mig innan jag skulle till säng. Rena våldtäkten! Inte en chans att värja mig. Sömnen blev därefter och följdriktigt även denna morgon....mitt enda vapen är ordet


Enda vapnet

 

Solsken
Värme
Glädje
Livskraft
Kärlek
Energi
Lättnad
Möjligheter
Framtidstro

nej




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 09:59



Bookmark and Share


    Scribble
Ulla, Livskraft och Framtidstro, det är springande punkten!
Resten kommer, solen och kärlek, energi och möjligheter!
Ge inte upp!, Kram/S
2008-02-20

    Scribble
Ulla, Livskraft och Framtidstro, det är springande punkten!
Resten kommer, solen och kärlek, energi och möjligheter!
Ge inte upp!, Kram/S
2008-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det måste komma
något bra!!! Ge
inte upp!!!
2008-02-20

  katt.inc
Vill också säga jo, ge inte upp. Det kommer snart en häger igen till dig.
2008-02-20

    Melona
jo!

det finns solsken
värme
glädje
livskraft
kärlek
energi
lättnad
möjlighter

framtidstro (så småningom!)

jag vill inte skrivaq dig på näsan

vill bara upplysa dig om att
allt det där
är
inom dig
och att det är du

fast i en annorlunda version

stor kram
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP