Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man lever ett liv med den man älskar. Så rycks han bort och det livet finns inte mera....


Tillhörighet

 

Tillhörighetsporten
var alltid

öppen

Samhörighetskänslan
starkare
s t a r k a r e
s  t  a  r  k  a  r  e

med
åren

Nu är alla
dörrar

stängda

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 10:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dörr är stängd men en annan står på glänt- men det är först då man orkar gå in i den som man ser den.
2008-02-22

  Bibbi VIP
I den situationen gick jag in i Höga Visan i bibeln och fann min ro.
2008-02-21

    Scribble
Ulla, kolla en gång till, dörren står på glänt!
tänk på möjligheter...!/S
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP