Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aamu-usva


aamu-usva hallitsee maailmaa

varikset huutaa

pikkulinnut laulaa

minä tanssin ja nauran









Övriga genrer av Satusilmät
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-02-20 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Satusilmät