Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Jag skrattar åt dig Ödet
och tar mina beslut själv
jag går mina egna vägar
efter mitt eget huvud

Aldrig vill jag skylla
mina tillkortakommanden
på ett förutbestämt ingenting
eller tro att inget går att ändra på

Jag ber er förlåta
om jag gjort något fel
men jag har åtminstone
gjort dem själv.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-02-20 12:34



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt i livet ta sats
och sätta Ödet på plats
och själv bestämma
var Du vill gå, Ödet
behöver inte alls
jobba på...
2008-02-23

  Emelie-Caroline
Det är ganska stort
att våga skratta åt ödet
för jag tänker att det är så lätt att skylla ifrån sig på det
när livet går fel.
Det är stort att erkänna sina fel,
och du skriver toppenbra, precis som vanligt.
2008-02-23

  Maria T
Att få sina fel förlåtna
är stort.
2008-02-23

  Ulf Popeno
Det är väldigt starkt att se sin egen ofullkomlighet, men ändå stå för den.
2008-02-23

  -Ulla Tilemo- VIP
Den sista versen här tycker jag är så strålande.....och hela texten har \"glimten i ögat\" *ler*
2008-02-20

    *******eva
en väldigt livsbejakande och inspirerande dikt! Avslutningen är mitt favorit stycke. Stämmer mycket med min livsfilosofi.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP