Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap behöver

 

Vänskap behöver

ömsesidigheten för

att överleva




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-20 15:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En stark sanning...håll stigen upptrampad till din vän annars blåser tiden igen den..är et tafrikanskt ordspråk som kom i min tanke när jag läste
2008-02-22

  Bibbi VIP
Också så sant och bra beskrivet.
2008-02-21

  katt.inc
Ulla, du är min klokordspoetfavorit här inne.
2008-02-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! Helt rätt,
ge och ta, på
samma sätt,
då känns livet
så lätt, så lätt!
2008-02-20

  KristinaE
.. absolut - och ibland vilar vänskapen för alltid eller en kort eller lång tid... bara då inte ensamheten gör en galen..
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP