Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falun VT 2008


Min natt är din dag osv


Mitt extas är evigt nu
Och så förblir det
Tills det blir fredag

För du glömmer att veckan inte är som alla andra
Inte lik vilken som helst
Liksom när du glömmer att det här halvåret inte är som alla andra
Inte likt vilket som helst

Ett glorifierat slut
Så slutar allt
Allt som varit fyra år med människor du
\"alltid kommer att minnas\"

Ha

Ha

Ha

Jag minns inte varje sekund, men jag minns det viktiga. Jag minns allt det där som spelat någon roll, och vad mer än det VILL jag minas?

Imorgon och idag
Dagen efter imorgon

The Day After Tomorrow, SHAZAM!

Det är allt vi har

För den här gången



Och det består i Joltcola, saft, cigaretter och choklad




Fri vers av Delethee
Läst 408 gånger
Publicerad 2008-02-20 16:15



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här skriver du med full styrka, och du-jag älskar sistaraden.
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Delethee