Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrketår

 

Fastän mina axlar värker
och armarna dött för länge sen
Ska jag bära dina bördor idag.

 

Världen får vänta




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 1904 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-06-02 12:56



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
En stark dikt om att ge alltid!
Och att älska djupt
2008-05-16

  Manal
en stark dikt som berör hjärtat, älskar slutet
2007-03-29

    ej medlem längre
står erbjudandet kvar?
2005-06-26

  Ola Rydberg
Woow
Kajsa du är unik
och jag tror till och med att du är
snygg utan cigg !
2005-06-23

  Hans w-art Westlund VIP
tack. det uppskattas!
2005-06-07

    Johanna Ljunggren
just de sista kursiva orden, väldigt träffsäkra.

Jag tror att du skulle gilla www.loesje.se

2005-06-05

    Mejja
Fin tanke men man måste vårda sig själv för att orka finnas för andra! Glöm inte dig själv. Har du nån som bär dig.
2005-06-02

  Daniel_78 VIP
tack!
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad