Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tacksam hyllning till vår gud...




Hyllning till Gud

Tusen frågor som aldrig får svar
Om du inte fanns vad blev då kvar?
Du ger mig styrkan jag inte har
Du är mitt allt min himmelske far...

Jag valde mellan ett ja eller nej
Mitt ja blev svar på att det ordnar sig
När världen sviker går jag till dig
Ty jag vet att du finns där för mig...

När själen tär och hjärtat svider
Känslorna far och tankarna strider
Hör du min bön och ser när jag lider
Du finns alltid där i alla tider...




Fri vers av Kalle.O
Läst 698 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-20 21:40



Bookmark and Share


  chrissie
redan då,,,,,,
2011-10-17

  Lia-Lej
En hyllning som heter duga!!
2008-08-09

  Blåbäret
Vilken trygghet...vilken trofasthet...fantastiskt
2008-08-02

  mare VIP
haha.....har tidigare gett dig kritik på denna, men vad gör det, denna är så bra !!!
2008-06-12

  mare VIP
.Ljuvligt underbar !!!
Applåd och bokmärke !
2008-06-12

  Bibbi VIP
En störtskön hyllning. Helt underbar och fantastisk!
Bokmärke.
2008-06-03

  Last Word Spoken
Väldigt vackert! Inte ens Gud kan undgå att se och höra en sådan vacker bön.
2008-05-10

  Tabes
Super!
Applåderar och bokmärker!
2008-04-25

    En klar stjärna
Din dikt blir min nya trosbekännelse!.. Vilken hyllning! // Helen blir bokmärke
2008-04-13

  Kristina Wallbing
Jättefint skrivet om Guds kärlek!
2008-03-07

  Keily
\"...min tro bär inga dyrbara juveler,
jag kommer utan smycken till ditt hus...\"
2008-02-25

    sunnanvind
Mycket fin!
2008-02-21

  mare VIP
..en vacker hyllning....
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O