Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitjuvar

 

de är lömska
och
kommer inte
alls
i mörkret

du märker
dem
inte förrän
det
är försent

och du redan
har 
gått i fällan
och
de står där

hullingförsedda
med
horn i pannan
och
skrattar åt dig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-20 21:50



Bookmark and Share


    miramari
Ge dem en kram i stället. Det kanske de behöver.
2008-07-06

  Bibbi VIP
Det gäller att lära sig att sätta gränser i tid och bli vaksam, lära av misstagen(då är de inte helt förgäves misstagen heller)
2008-02-21

  mare VIP
..så sant så.....energitjuvar måste man fånga !
2008-02-20

  Carola Zettergren
JA riktigt läskiga är dom
Brrrrr!!!!! bra poetat!
2008-02-20

  Annika Persson
...Och när jag visar att jag sett hornen i deras panna visar jag hela registret av skrattets historia...M v h Annika Persson
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP