Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer någon gång att man blir tillfrågad hur man mår.....ja nu när det har gått ett tag sedan min älskade dog


Ta en tablett

 

Hej hur är det

Menar du just nu eller överhuvudtaget

Men nu går det väl bra när du har vant dig

Vant mig vid vadå

Jag menar ensamheten

Du menar saknaden

Men man vänjer väl sig

Har du funderat på om du skulle göra det

Nej det har jag förstås inte

Jag gör så gott jag kan för att klara ensamlivet

Men du ber väl om hjälp

Snälla du, hur ofta behöver du en hand till - just det, oftast

Ja du får säga till om det är något

Just nu skulle jag vilja låna en axel att få gråta hos

Men det finns väl någon tablett du kan få om du deppar

Jag är inte deppad. Jag lider av ensamhetslängtanstörst i hjärtat

Ojdå

De har ännu inte hittat något verksamt läkemedel mot ensamhetsvärk

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 22:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej det finns ingen tablett mot sorg och saknad.
Mycket väl skrivet!
2008-02-22

  Bibbi VIP
Ja den här attityden av besserwisser har man mött.
Där finns ingen hjälp att få.
2008-02-21

  Tina-sol
Just så är hela samhället konstruerat: \"Ta en tablett. Det hjälper\"
Snyggt fångat. Ironier, allvar och \"ärligheter\"
2008-02-20

  LassO
Inte lätt att hitta sånt...
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP