Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag begär ingen ensamrätt, jag begär inte att du är min, men jag ber... inte med henne, inte nu och inte här.


En liten stund av olycka

Jag bara log
Trots att läpparna du mötte
Inte var mina.

Jag bara skrattade
Trots att tanken inte slog dig
Att jag kunde bli sårad.

Jag är tyst
Trots att jag har formulerat
Anklagelser mot dig.

Jag är sårad längst in
Trots att jag inte har någon rätt
Att kalla dig min.

Det var en liten stund av olycka
Som drabbade mig
När du lade händerna runt hennes midja.







Fri vers av Kaylie
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 22:14



Bookmark and Share


  Koikoi
Oh, jag tror att vi har varit med om liknande upplevelser... Tycker att du förmedlar känslor väldigt bra. Har läst en 5-6 dikter av dig nu, och det de har gemensamt är att de berör. Även om de är korta lyckas orden nå in, och det gör ont på nästan samma sätt som om det hade handlat om en själv.
2013-02-25

    GaiaKaja
vet precis hur det känns!
2008-04-05

  Big trouble loosing control
den här känslan gör verkligen ont..
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie