Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå vidare


Bitterhetens dystra klänning

Bitterhetens dystra klänning
av grå säckväv
klär dig faktiskt inte särskilt väl.....

Snälla
- kan du inte prova
den lilla röda av siden
hängande längst in i din garderob
.....

Så vackert!
Med lite rött på läpparna
och pärlor runt halsen
......

glöm inte dina gyllene skor
som ska låta
dig dansa hela natten!




Fri vers av Nic
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-06-02 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic