Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vårdag kom och hälsade på lite för tidigt.


Det lilla

Det där speciella ljuset
I skymningen.

Den där speciella värmen
Mot min kind.

Det där speciella ljudet
Vinden och fågelkvitter.

Den där speciella varma känslan
Inom mig.

En sprittande glädje.





Fri vers av Kaylie
Läst 351 gånger
Publicerad 2008-02-21 13:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Porlande!
Bubblande!
Sjudande!

Känner så väl igen mig i det du så fint beskriver.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie