Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

jag är tom, mörk,
strimor av ljus,
försöker nå dit,
de aldrig varit förut,
när mörkret försvinner,
hur reagerar man på ljuset?
med få ljuskällor tillhands,
kan man leva vidare?
går det leva utan mörker,
om det förmodades,
att resa från mig?




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist