Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsågod, här ger jag er rädsla.

pinsam tystnad följer






























































tänk
det var inte farligare än så




Fri vers av Det negativa rummet
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det negativa rummet