Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag blir aldrig en ängel i er himmel"

Jag blir aldrig en ängel i er himmel.
Där finns redan den perfekta.
Jag blir aldrig en dam som söker höviskhet i männen.
Det finns det redan för många av.

Jag får rollen som den omständliga.
Den som ingen har lust att förstå.

Nej, jag blir aldrig en ängel i er himmel.
Men en dag ska även mitt liv brinna ut.
Och istället för er himmel ska jag komma till en annan plats.
Där väntar redan min älskade.

Och fast jag inga änglavingar har, tar jag mig dit,
för jag får rida på min älskades rygg.
Hans vingar har kraft att bära oss bägge två.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 07:59



Bookmark and Share


    Melona
det här var

starkt

jösses!

och du har så rätt
så keep up

bygg dina vingar själv
med dina ord
och känslor!

ASbra
2008-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Låt mig försöka.
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP