Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnena av stor kärlek, sköljer över mig, liksom saknad och längtan....


Han älskade mig

HAN VISSTE ALLT OM

MIG OCH ÄNDÅ ÄLSKADE

HAN MIG SOM JAG VAR




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-22 11:08



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart
2008-02-22

    Melona
DET
där
är
underbart

ulla
att älskas utav den/dem som vet allt

kärlek till dig
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP