Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar över hur man kan ge....


Ge

 

kan jag ge kärlek

till andra via kärleken

från min älskade




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 12:11



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
def, varför inte?, det är ju så det fungerar, har man väl mött den goda tanken, identiferat den, slagits av den, då är det också möjligt \"vidarebefodra\" den

detta känns angeläget
2008-02-22

  Åsa Gustavsson VIP
jag tor att värmen och vetskapen att man varit älskad
lever vidare som en stolthet och glöd
inom en

den kan nog brinna för någon annan
med stor kraft
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP