Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu sätter jag stopp... Den 3 juni börjar rökförbudet i min närhet!


Askkopp


Mitt hjärta,
en askkopp
för dina
förbrukade känslor

som du förtärt
sugit ut
på all
livsglädje

Nertryckta, förkolnade
sprider de sig
på cancern
som sakta växer

Jag, en passiv rökare
döende, av ditt gift
av det du lämnat
inom mig

som ständigt pyr




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 565 gånger
Publicerad 2005-06-03 00:35



Bookmark and Share


  madinsane
jag tror metaforerna är en aning övertydliga..
men den är välskriven och smart.
ingressen är urbra!!
2005-06-03

  Daniel_78 VIP
Annorlunda och väl genomtänkt/genomarbetad metafor.
Är stavfelet förkålnade medvetet? I så fall är det smart..

av: sidhe 2005-06-02
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP