Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Helg sorg



Sista blicken jag lägger på dig en fredag eftermiddag,

är som det sista solskenet innan en oändling kall och

mörk vinter, en evig vinter som varar två dagar.






Fri vers av Karl Springe
Läst 527 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-22 15:30



Bookmark and Share


  Gry Sol
Satan! Detta är helt sjukt bra!
Man känner igen sig så väl, man känner nästan kännslan när man läser detta!
2010-06-07

  Arwen
Gud så bra! Den ger mig en massa inre bilder och känslor..Ändå var den kort! Du får mycket sagt på ett vackert sätt!
2008-03-05

  Carola Zettergren
Helt fantastiskt!!!
BRA!!!
2008-02-26

    ej medlem längre
Väldigt fin!:)
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe