Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mothugg

 

 

dimmor slungas sakta

mot drömmande döda tankar

där själen tar slut

hastigt

är livet över




Fri vers av illvette
Läst 316 gånger
Publicerad 2008-02-22 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette