Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tiga är vaddå?


Två ögon i mina
En frågande blick
Du står vid min sida och väntar
Hur kan jag förklara så du kan förstå?
"Från början", vart börjar man då?

Hallå
Ett vanligt "Hallå"
Jag får inga svar på orden som jag aldrig sa
Hallå
Ett ensamt "Hallå"
Det ruckel som rasar den har ingen grund kvar att stå på

Hallå
En viskning i natten

Hallå!!
Ett skrik ner i kudden

Det finns ingen som hör en låga som dör
eller tanken som kvider "men ser du mig nudå?!"


Hallå
Ett sorgset "Hallå"
Jag vill kunna höras!
Jag vill kunna stå där jag står!

Hallå
Ett sista "Hallå"
Det fastnar i strupen
Du suckar och går












Övriga genrer av sorgsen
Läst 584 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-23 21:21



Bookmark and Share


  Banehallow
fel genre!=P

Mycket stark och mer tydligt djup än det du brukar skriva(vilket är antingen den brutala sanningen eller en enda stor metafor). Jag gillar den skarpt.
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen