Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindhaiku

vinden håller tal
retoriken lämnar ej
något öga torrt




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 20:16



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Sista radens dubbeltydighet är tilltalande! Hela dikten med bilden av vinden som talare är högst njutbar!
2008-02-22

  Larz Gustafsson VIP
\"Vind, du ska blåsa i evighet...
Men i natt var det som om någon grät...\"
2008-02-22

  skrattretande
huwa :)
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP